Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
o combinatie intre ostropel si gulas...destul de reusita....
Carnita se pune la prajit in ulei de masline fierbinte, pe toate partile, apoi se scoate pe o farfurie.
In uleiul din tigaie se calesc apoi ceapa si ardeiul tocate, apoi se adauga rosiile tocate si se mai alsa doua trei clocote.
Se ia de pe foc vreo 3-4 min apoi se trece prin blender aceasta compozitie sa devina pasta.
Se pune carnea inapoi in tigaie apoi se adauga sosul , se pune bulionul, cimbru si marar uscat, putin busuioc verde , se potriveste de sare si se adauga o canita de apa.
Se pune si usturoiul pisat si se lasa carnea la fiert.
La sfarsit cand e gata papita se adauga o lg de smantana pt gatit ( de aia dulce, nu acra...).
Galustele se fac separat dintr-un ou batut bine cu o lg de ulei si faina cat cuprinde ca sa iasa ca o ciulama groasa.
Se pune un vas cu apa la fiert si cand clocoteste se ia cu o lg din compozitie si se fac galuste care se fierb bine de tot.
Se transfera apoi in mancare.
Deasupra la servit se poate adauga patrunjel verde tocat.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult